parking

En P-tilladelse kan købes hele året ved at udfylde ansøgningsformularen “Ansøge P-tilladelse” faneblad. Gyldigheden er indeværende kalenderår og beløbet er det samme hele året.

P-tilladelsen gælder kun til ejendommens egne p-pladser.

Vi benytter en digital løsning fra Q-PARK, dvs. der er ikke behov for et fysisk kort i forruden af bilen.

Regler og vilkår

 1. Der udstedes kun én p-tilladelse pr. lejlighed og denne må kun benyttes til beboerens egen bil (dvs. at beboeren er anført som ejer eller primært burger af køretøjet på registreringsattesten). Hvis køretøjet er en firmabil, skal der fremvises attest fra arbejdsgiveren til bekræftelse af ejer- og rådighedsforholdet. Man kan ikke købe en p-tilladelse til fx. ens forældre (selvom de ejer lejligheden), eller kæresten (selvom han/hun besøger tit). Der er ikke gæsteparkering.
 2. Ejendommen råder kun over ca. 50 p-pladser, hvor nogle er reserveret til handikappede, motorcykler og el-biler. Såfremt der måtte være flere ansøgere end ledige pladser, håndteres disse efter først-til-mølle princippet.
 3. Som udgangspunkt gælder der de samme parkeringsregler for motorcykler som for alle andre motorkøretøjer. Motorcykler skal parkeres i MC båsen. Det er ikke tilladt at parkere motorcyklerne andre steder på ejendommen (fx. i kælderen, i haven, bag porten, osv.)
 4. Køretøjet må maksimalt veje 2500 kg.
 5. Skifter man sin bil er man selv ansvarlig for at informere bestyrelsen om ens nye nummerplade + registreringsattest (første side) til din ny bil så denne kan blive registreret i systemet. Dette kunne også f.eks. være i forbindelse med en lånebil, udskiftning af en leasing bil osv..
 6. I tilfælde af en bøde skal du kontakte Q-PARK direkte, bestyrelsen har intet med dette at gøre.
 7. El-biler skal parkere på en af de fire pladserne som er reserveret til el-biler (først-til-mølle princippet).
  • El-biler må maximalt lade 24 timer i træk. Overholdes dette ikke, vil der blive ustedt en advarsel. Efter tre advarsler, kommer bilen på en karantæneliste i én måned, hvor bilen ikke må benytte ladestanderen på ejendommen.
 8. Der er ingen garanti for at man kan få en plads, heller ikke hvis man igennem mange år tidligere har haft en plads, husk derfor at ansøge i god tid.
 9. Parkeringstilladelser til det nye kalenderår kan ansøges fra 1. december. Ansøgninger før denne dato vil være for indeværende år, og de, der anmoder om tilladelser til det nye kalenderår, behandles ikke.

Bestyrelsen kan til en hver tid trække parkeringstilladelsen tilbage hvis ikke bilens tilhørsforhold kan bevises. Overholdes reglerne ikke ryger beboers lejlighed på en karantæneliste det efterfølgende år og indbetalingen er tabt.

UDSOLGT i 2024
Du kan stadig sende din ansøgning for at komme på venteliste. Du vil blive kontaktet, når en plads bliver ledig.

Hvert år fra 1. december kan der ansøges om P-tilladelse for det nye år.

 1. Udfyld nedenstående ansøgningsskema og afvent et svar på, om der er ledige plads.
 2. Ved positivt svar indsæt 750,- kroner på foreningens Sydbank konto 8075 – 1684541 (husk at anføre husnummer og teksten “parkering“). P-tilladelsen til motorcykler koster 375,- kroner hvis man parkere det inden for pladsen der er dedikeret til motorcykler.
 3. Send en mail til bestyrelsen med din bevis for overførslen, inden en uge (fx. et skærmbillede).
 4. Du modtager en bekræftelse på mail fra Q-Park når din bil er oprettet i systemet. Husk at tjekke din spam mappe.

Du kan søge en beboerlicens fra Københavns Kommune fra deres hjemmeside, hvis ikke der er nogen ledige pladser.


Vi har ingen gæste-parkeringstilladelser, gæster henvises derfor til pladserne på Sigynsgade. Der findes ingen billetautomat på gaden, så billetter skal købes ved hjælp af eks. Easy Park app’en.

Her kan du læse mere om taksterne for at parkere, vores område er gul zone:
Priser
Zonerkort
Beboerlicens

Køretøjer med tydeligt markeret håndværkerlogo kan inden for normal arbejdstid parkere på ejendommens område, såfremt der er ledige pladser.