parking

OBS: DER ER IKKE FLERE PLADS TILBAGE TIL 2020. DU VIL VÆRE PÅ VENTELISTEN HVIS DU ANSØGER P-TILLADELSEN NU

P-tilladelse kan købes året rundt ved at udfylde ansøgningsformularen på “Ansøge P-tilladelse” faneblad. Gyldigheden er et kalenderår og beløbet er det samme hele året (500kr).

P-tilladelsen gælder kun til ejendommens egne p-pladser.

Vi er skiftet til en digital løsning fra Q-PARK, dvs. der ikke længere er behov for et fysisk kort i forruden af bilen.

Regler og vilkår

  1. Der udstedes kun én p-tilladelse pr. lejlighed og denne kan kun bruges af beboeren. Man kan altså ikke købe en p-tilladelse til fx. forældrene (selvom de er ejerne af lejligheden), eller kæresten (selvom han/hun besøger tit).
  2. Ejendommen råder kun over ca. 50 p-pladser, hvor nogle er reserveret til handikappede og motorcykler. Såfremt der måtte være flere ansøgere end ledige pladser, håndteres disse efter først-til-mølle princippet.
  3. Skifter man sin bil er man selv ansvarlig for at informere bestyrelsen om evt. ny nummerplade + registreringsattest (første side) til din ny bil så denne kan blive registreret i systemet. Dette kunne også f.eks. være i forbindelse med en lånebil eller udskiftning af en leasing bil.
  4. I tilfælde af bøde skal du kontakte Q-PARK, da bestyrelsen har intet med håndteringen af dette at gøre.
  5. Der er altså ingen garanti for at man kan få en plads, heller ikke hvis man igennem mange år tidligere har haft en plads.
  6. Parkeringstilladelser til det nye kalenderår kan ansøges fra 1. december. Ansøgninger før denne dato vil være for det nuværende år, og de, der anmoder om tilladelser til det nye kalenderår, behandles ikke.

Bestyrelsen kan til en hver tid trække parkeringstilladelsen tilbage hvis ikke bilens tilhørsforhold kan bevises. Overholdes reglerne ikke ryger beboers lejlighed på en karantæne liste det efterfølgende år og indbetalingen er tabt.

OBS: DER ER IKKE FLERE PLADS TILBAGE TIL 2020. DU VIL VÆRE PÅ VENTELISTEN HVIS DU ANSØGER P-TILLADELSEN NU

Hvert år fra 1. december kan der ansøges om P-tilladelse for det nye år.

  1. Udfyld nedenstående ansøgningsskema og afvent et svar på, om der er ledige plads.
  2. Ved positivt svar indsæt 500,- kroner på foreningens Nordea konto 2216 722889312 (husk at anføre navn, husnummer og teksten “parkering”).
  3. Send en mail til bestyrelsen med din bevis for overførslen, inden en uge (fx. et skærmbillede).
  4. Du modtager en bekræftelse på mail fra Q-Park når din bil er oprettet i systemet. Husk at tjekke din spam mappe.

Du må søg efter en beboerlicens fra Københavns Kommune på deres hjemmeside i stedet for, hvis der er ingen ledige pladser tilbage.


Vi har ingen gæste-parkeringstilladelser, så gæster henvises derfor til pladserne på Sigynsgade. Da kommunen har besluttet at stoppe med at levere billetmaskiner på vores gade, skal man købe billetter ved hjælp af Easy Park app’en.

Her kan du se taksterne for at parkere i den gul zone:

Mere info her og her.

Køretøjer med tydeligt håndværkerlogo kan, inden for normal arbejdstid, parkere på ejendommens område såfremt der er ledige pladser.